メニュー


金威特拼盆
オススメ!季節の前菜盛合せ
Recommendation! Season of appetizer Assorted
四季折々の旬の食材をふんだんに取り入れた前菜盛合せです
1,200円

山城口水鶏
四川名物!! よだれ鶏
Sichuan specialty !! Drool chicken
1,000 円

正宗覇王鶏
金威名物!! 覇王鶏 はおう鶏
Kamui specialty ! Overlord chicken
低温で二時間かけてしっとり蒸しあげたひな鶏にたっぷりの刻んだ葱を乗せ熱油で香りを出しました
900円

明爐焼叉焼
和豚もちブタの叉焼、揚胡桃の飴炊き添え
Char siu of the sum pig has a pig , candy of fried walnut cook served
1,100円

皮蛋脆辣豆腐
金威式カリカリ海老とナッツの皮蛋豆腐
Crispy shrimp and nuts of the century egg tofu
680円

今天的醤菜
搾菜と胡瓜と白髪葱の柚子山椒風味和え
Tossed with yuzu pepper flavor of Cibona and cucumber and white hair green onions
500円

海蜇伴沙拉
コリコリくらげとローストチキンのグリーンサラダ オニオンドレッシング添え
Served with green salad onion dressing of jellyfish and roast chicken
980円

避風塘炒辣花枝
香イカの揚げガーリックとペッパーの炒め
Stir-fry of fried garlic and pepper of incense squid
1,200円

乾焼鮮蝦仁
海老のチャイニーズフライ チリソース添え (チリソース煮込みもございます)
Served with Chinese fly chili sauce of shrimp
1,400円

芥末香蝦球
大海老のわさびマヨネーズ風味 (エビマヨ)(わさびの入っていないエビマヨもございます)
Wasabi mayonnaise flavor of large shrimp
1,280円

金衣焗炒蝦球
大海老と旬野菜の金の衣仕立て
Clothing tailoring of gold of large shrimp and seasonal vegetables
1,600

XO炒三鮮
海鮮三種のXO醤炒め
Fried seafood three types of XO sauce
新鮮な海の幸を自家製のXO醤で風味よく仕上げました
1,680円

芳香辣子鶏
伊達地鶏の唐辛子とハーブの香り炒め
Stir-fry aroma of pepper and herbs of Date chicken
1,400円

黒醋古老肉
黒酢の酢豚 サンザシと黒酢のソース
Sweet and sour pork of black vinegar. The source of the hawthorn and black vinegar
1,280円

黒椒七彩牛肉絲
牛肉と彩り野菜の細切り炒め ペッパーの香り (チンジャオロースー)
Fried Shredded beef and colorful vegetables.
1,600円

葱香油淋鶏
骨付き伊達地鶏のバリバリ揚げ 香味酢醤油ソース (ユーリンチー) 
Crunchy fried flavor vinegar soy sauce source of bone-in chicken Date
低温でじっくりと火を通し中はジューシー皮はカリカリに仕上げました刻み葱のたっぷり入った酢醤油とよく合います
1,280円

客家式封肉 
ホエー豚のじっくり煮込んだトロトロ角煮 客家風
Boiled ass angle carefully stewed of whey pig
1,800円

啫啫麻婆焼豆腐
四川激辛麻婆焼豆腐
Sichuan spicy grilled tofu Mabo
数種類の豆板醤を独自にブレンドした四川式麻婆豆腐熱々の土鍋でお召し上がりください
1,000円

魚香茄瓜粉絲煲
粗挽豚と茄子・春雨の極辛土鍋焼き (麻婆茄子)
Gokukarashi pot grilled pig and eggplant - vermicelli
1,100円

清炒季節菜
季節の野菜の天日塩炒め
Fried sun-dried salt of seasonal vegetables
980円

鮮茄滑蛋炒蝦仁
トマトとプリプリ海老の柔らか卵焼き
Soft fried eggs of tomato and angrily shrimp
1,200円

脆皮炸春捲
五目入りのパリパリ春巻き 
Gomoku entering of crispy spring rolls
鶏肉・たけのこ・椎茸などが入った優しいあじわい油の切れが良く驚くほどパリパリです
1本 250円

焼売
自家製海老焼売  
Homemade shrimp steamed meat dumpling
2個 350円

南翔小籠包
自家製小籠包
Homemade small basket parcel
2個 500円

杏仁凍豆腐
トローリ濃厚杏仁豆腐
Rich almond tofu
450円

楊枝甘露
タピオカとグレープフルーツ入り マンゴーココナッツミルク
Tapioca and grapefruit containing mango coconut milk
450円

荔枝思楽氷
ライチのシャーベット
Lychee sorbet
400円

金威担々麺
金威特製激辛担担麺
Dandan noodles
国産胡麻の香りと自家製辣油の香ばしさが効いた逸品玉子麺のコシとシコシコした食感がスープに絡みます
950円

正宗川味酸辣湯麺
本場四川の酸辣湯麺
Authentic Sichuan hot and sour soup noodles
980円

八珍紹菜湯麺
五目具材入りのあんかけつゆそば (焼きそばに変更もできます)
Of Gomoku ingredient containing sauce Tsuyusoba
1,200円

叉焼蒜香炒飯
焼き豚とガーリックの焦がし醤油炒飯
Roast pork and garlic of burned soy sauce fried rice
980円

韮黄豉油皇炒麺
黄ニラ,むきもやし,モチ豚チャーシュー入り 香港屋台風焼きそば
Roast pork and garlic of burned soy sauce fried rice
980円

紅焼大排翅
フカヒレ姿の極上スープ煮込み
Best soup stew of shark fin appearance
味付け(広東風・上海風)やサイズなど各種取り揃えております。お気軽に申し付け下さい
(要予約)5,300円〜

蕃茄蛋花湯
完熟トマト・レタス・鶏卵のとろみスープ
Ripe tomatoes , lettuce and eggs of Soup
700円

豆腐酸辣羮
四川式黒酢と胡椒のサンラータン
Sanratan of Sichuan type black vinegar and pepper
800円