前菜


金威特拼盆
オススメ!季節の前菜盛合せ
Recommendation! Season of appetizer Assorted
四季折々の旬の食材をふんだんに取り入れた前菜盛合せです
1,200円

山城口水鶏
四川名物!! よだれ鶏
Sichuan specialty !! Drool chicken
1,000 円

正宗覇王鶏
金威名物!! 覇王鶏 はおう鶏
Kamui specialty ! Overlord chicken
低温で二時間かけてしっとり蒸しあげたひな鶏にたっぷりの刻んだ葱を乗せ熱油で香りを出しました
900円

明爐焼叉焼
和豚もちブタの叉焼、揚胡桃の飴炊き添え
Char siu of the sum pig has a pig , candy of fried walnut cook served
1,100円

皮蛋脆辣豆腐
金威式カリカリ海老とナッツの皮蛋豆腐
Crispy shrimp and nuts of the century egg tofu
680円

今天的醤菜
搾菜と胡瓜と白髪葱の柚子山椒風味和え
Tossed with yuzu pepper flavor of Cibona and cucumber and white hair green onions
500円

海蜇伴沙拉
コリコリくらげとローストチキンのグリーンサラダ オニオンドレッシング添え
Served with green salad onion dressing of jellyfish and roast chicken
980円
よだれ鶏
はおう鶏