肉 料理


芳香辣子鶏
伊達鶏の唐辛子とハーブの香り炒め
Stir-fry aroma of pepper and herbs of Date chicken
1,400円

黒醋古老肉
黒酢の酢豚 サンザシと黒酢のソース
Sweet and sour pork of black vinegar. The source of the hawthorn and black vinegar
1,280円

黒椒七彩牛肉絲
牛肉と彩り野菜の細切り炒め ペッパーの香り (チンジャオロースー)
Fried Shredded beef and colorful vegetables.
1,600円

葱香油淋鶏
骨付き伊達鶏のバリバリ揚げ 香味酢醤油ソース (ユーリンチー) 
Crunchy fried flavor vinegar soy sauce source of bone-in chicken Date
低温でじっくりと火を通し中はジューシー皮はカリカリに仕上げました刻み葱のたっぷり入った酢醤油とよく合います
1,280円

客家式封肉 
ホエー豚のじっくり煮込んだトロトロ角煮 客家風
Boiled ass angle carefully stewed of whey pig
1,800円
ホエー豚のじっくり煮込んだトロトロ角煮 客家風